CHALK PAINT™ decorative paint by Annie Sloan "The best in the world"

Rovaline is officiële Annie Sloan Stockist/verdeler. U vind alle Annie Sloan producten in onze winkel. Wil u weten hoe u moet te werk gaan, dan volgt u gewoon een workshop en daarna kan u gewoon aan de slag thuis op uw eigen items of meubeltjes. Met Chalk Paint™ decorative paint kun je zonder schuren, afbijtmiddel of zandstralen uw meubeltjes een nieuw leven geven. Een volledig gamma krijtverf die onderling met elkaar kan worden gemengd om zo je meubel of voorwerp een uniek karakter en look te geven.

WALL PAINT tm by Anie Sloan

sinds kort is een topper gelanceerd!!! de Annie Sloan Wall Paint. Deze verf laat u toe om ,dekkend in 1 laag (op reeds behandelde muren) te schilderen ,zowel met kwast als rol. Ze is perfect afwasbaar . Droogt in 40min. en heeft een weing verbruik. nml. 13m2 per liter. De verf is te verkrijgen in 16 landelijke kleuren in 2.5L verpakking.Laat zich heel gemakkelijk verwerken waardoor uw projecten in een mum van tijd zijn afgewerkt.ZEKER EEN AANRADER!!!

Annie Sloan WAX

De wax is verkrijgbaar in 4 soorten , CLEAR wax en DARK wax WHIT wax en BLACK wax De clear wax kan gemengd worden met de kalkverf om zo een eigen kleur en structuur in het geschilderd meubel of voorwerp te brengen of neutraal worden aangebracht. De dark wax kan vermengd worden met clear wax of neutraal worden gebruikt. Sinds kort is het gamma van onze Annie Sloan waxen uitgebreid met de WHITE WAX en de BLACK WAX evneens te bekomen in verpakking van 500ml en 120ml. (moet je zeker eens proberen!!!)

Annie Sloan CRAQUELER

Met craquelé kun je een verouderde look brengen in uw meubel.

Annie Sloan TRANSFERLIJM

Met deze TRANSFERLIJM kun je prachtige transfert prints maken op uw geschilderd meubel ,CANVAS , PLEXIEGLAS , STEIGEERHOUT ENZ..

Annie Sloan LACQUER

Word gebruikt voor begane vlakten ,tafelbladen enz....